Tai, kuo grožio pasaulis gyvens šiemet! Visiems kirpėjams, ištroškusiems naujienų, profesionalumo ir žinių / įkvėpimo, 2019-ieji prasideda čia: grožio industrijos parodos „Pelenė 2019“ metu, jau balandžio 7 dieną, vyksiančiame ATWINS kirpimų ir dažymų seminare.

 

 

 


blogo twinsaiProfesionalumas ir tendencijos


Kūrybinės komandos ATWINS širdis, pasaulio plaukų stilistikos elitui puikiai pažįstami meistrai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok, kviečia į neabejotinai svarbiausią kasmetinį įvykį – naujausių tendencijų seminarą / kolekcijos pristatymą.

Milžiniška lektorių patirtis tiek dirbant salone, tiek vedant seminarus, visuomet sukviečia pilnas auditorijas savo darbą mylinčių kirpėjų, žinančių, kad visos ATWINS scenoje demonstruojamos naujienos bus pritaikomos praktikoje.

 

 

 

 


blogui2

Ką paruošėme šįkart? 

2019-tųjų karščiausius trendus pristatysime išsamia mados tendencijų apžvalga ir 10-čia vyriškų ir moteriškų kirpimų modelių. Seminaro metu stebėsite net šešias nuoseklias, žingsnis po žingsnio atliekamas saloninių darbų demonstracijas.

Sezono trendus derinsime su atsinaujinusiomis klasikinių kirpimų formomis, skirtomis laisviems, savimi pasitikintiems ir kokybę vertinantiems klientams. Taip, KLIENTAS – tai raktinis šių metų seminaro žodis ir atspirties taškas, nuo kurio pradėsime analizuoti konkretiems, realiems, gyviems ir besikeičiantiems žmonėms skirtus kūrybinius sprendimus.

 

 

 

blogui 3Šiemet didelis dėmesys skiriamas individualiam kliento įvaizdžio balansui. Seminaro metu daug kalbėsime apie tai, kaip neprašauti pro šalį ir pritaikyti naujas žinias kasdieniniame darbe parenkant spalvas ir dažymo technikas, kaip teisingai pasirinkti kirpimo formą ir techniką, derinant su tendencijomis.

Kūrybiškai pažvelgsime į natūralumą ir spalvinius akcentus dažymuose, analizuosime, kaip pasinaudoti aksesuarais ir sukurti išskirtinius, bet kliento neįpareigojančius efektus.

Ateikite ir pamatykite naujausius įvaizdžius, kuriuos jau kitą dieną patys kursite savo klientams!

 

Informacija ir registracija:

Mantas 863 634944 | Skirmantė 8612 20556

Sek naujienas Facebook įvykyje: https://www.facebook.com/events/2127998980845510/