Sukūrėme tai, ko ieškojome ir neradome sau

Per kelerius metus gimęs Atwins akademijos kursas – tai kelių mėnesių trukmės išsami vyriškų ir moteriškų kirpimų mokykla, skirta tiek didelę patirtį turintiems, tobulėti nesustojantiems meistrams, tiek žirklių rankose nelaikiusiems žmonėms, norintiems karjerą pradėti nuo gerokai aukštesnės starto pozicijos.

Tūkstančiai valandų kerpant klientus ir modelius, šimtai seminarų ir kursų, milžiniškas mokymų portfelis ir iš arti išanalizuota garsiausių pasaulio akademijų virtuvė, po trupinėlį, atidžiai, reikliai ir preciziškai atrenkant tai, kas geriausia:

„Ilgus metus dairėmės panašaus kurso – ir neradome. Todėl nusprendėme sudėti savo didžiulę praktinę, teorinę ir dėstymo patirtį į tokį kursą, kokio kažkada būtume norėję sau patys. Taip gimė Atwins akademijos Kirpimo pagrindų kursas profesionalams, puikią kirpimų technikos bazę susiejantis su būtinomis stilistikos žiniomis,“ – pasakoja vienas Atwins komandos narių, lektorius ir plaukų stilistas Andrius Mašauskas.

LAPKRIČIO 8-9-10 d.d. (linija) /  SAUSIO 3-4-5 d.d. (gradacija) / KOVO 6-7-8 d.d. (sluoksniškumas).

 

Kursas, sutaupantis dešimtmečius jūsų laiko

unspecified-40Vienerius mokslo metus trunkančios intensyvios studijos suskaidytos į nuosekliai dėstomas temas. Vienai temai skiriamos 3 dienų paskaitos ir praktika, po kurių – metas perkelti įgytas žinias į gyvenimą, dovanojant naują kokybę klientams.

Rezultatas jaučiams iškart: jau kurso viduryje dirbantys meistrai padvigubina savo klientų skaičių, o naujokai drąsiai stojo prie kliento kėdės ir kerpa pirmuosius savo klientus. Netgi kirpėjai su dideliu patirties bagažu turėjo progos įsitikinti, kad tai, ką jie mokėjo ir ko mokėsi prieš dešimtmečius, kardinaliai pasikeitė ir  šiuolaikiškiems 3D kirpimams reikalingas visai kitas požiūris, suvokimas bei žinios.

Visa tai Atwins akademijoje patyrė pirmoji Kirpimų kursą baigusių studentų grupė, po kurios tapo aišku: gera kirpimo žinių bazė kartu su esminėmis stilistikos žiniomis – tai tiesiausias kelias į sėkmę be pralaimėjimo.

 

 

                                                                             Kirpėjo sėkmės raktas – stilistika

IMG_7463_preview„Jeigu pas jus atėjo Merlin Monro, o iš jos padarėte Prodigy – kažin, ar tai galima pavadinti sėkme,“ – apie stilistikos svarbą kirpėjo darbe sako pasakoja vienas Atwins akademijos įkūrėjų ir dėstytojas Anatolijus Pajanok.

Šiais laikais klientai gerokai išprusę vien tik gerai kirpti ar gerai dažyti – nebepakanka. Nes šiandien „gerai“ reiškia ne tik puikiai techniškai atliktą darbą, bet ir konkrečiam žmogui tinkamai parinktą formą, o tai galima padaryti tik atsižvelgus į veido morfologiją, kūno sudėjimą ir gyvenimo būdą.

„Jau seniai pastebėjome, kad dauguma Lietuvos ir pasaulio kirpimų mokytojų bei akademijų pateikia daug žinių apie kirpimo techniką, švarą, kokybę, bet visiškai praleidžia pro akis stilistiką – galbūt dėl to stilistiškai pro šalį šauna net ir solidžią patirtį turintys meistrai. Kitaip sakant, galite kirpti nuostabiausius kirpimus, bet visai netinkančius konkrečiam žmogui – ir kaskart patirsite fiasko“, – dažną nesėkmių priežastį atskleidžia A. Pajanok.

 

 

Mokslai, suteikiantys pasitikėjimo ir laisvės  

IMG_9727_previewDažniausiai kirpimo seminarai akcentuoja techniką ir atsako į klausimą – KAIP. Tačiau tai, ką apibendrino ir ko moko Atwins akademijos kurse, yra grįsta klientams svarbiausiu dėmeniu – stilistika – t. y., žinojimu, KAM ir KĄ kirpti – neatmetant techniškojo KAIP dėmens.

„Daug dėmesio skiriame teorinei ir praktinei technikos daliai: nuo kūno, rankų, pirštų padėčių, iki kirpimų kampų, atitempimų, džiovinimo technikų. Nuo tinkamų įrankių pasirinkimų, iki naudojamų produktų išmanymo – svarbi kiekviena detalė. Tačiau tai tik dalis kurso ir tik dalis kirpėjo sėkmės. Mūsų akademijos tikslas – kad ją baigęs žmogus iš karto stotų prie kliento kėdės ir dirbtų, žinodamas, ką, kaip ir kodėl daro. Gavęs gerą bazę – padarysi viską,“ – tvirtina twinsas A. Mašauskas.

Akademijos tikslas nėra išberti kalnus teorijos – svarbu, kad besimokantieji ją suvoktų ir įsisavintų.

 

 

IMG_7542

Julija

„Esu baigusi visai kitokią kirpimo mokyklą, todėl galiu drąsiai sakyti, kad tik Atwins akademija man suteikė tai, ko iki šiol taip trūko – išgirdau tai, ko man niekada nesakė ir turbūt nesugebėtų pasakyti kituose kursuose ir kitose mokyklose.“

Justina
„Po šių kursų mano darbuose atsirado švara, pajutau skyrimų svarbą, išmokau lengvai ir greitai nukirpti liniją. Vizualiai matau ir suvokiu formą, fenuodama kuriu plokštumas. Ir rezultatai – pritrenkiami! O svarbiausia: pokyčius pastebi ir vertina mano klientai“.

Artūras
„Esu buvęs ne vienuose kursuose ir galiu pasakyti, kad neretai ten įgytų žinių paprasčiausiai nepavykdavo pritaikyti darbe. Tuo tarpu dabar, turėdamas tokią bazę, galiu kurti, kombinuoti ir priimti sąmoningus sprendimus.“

 

 

Detali informacija ir registracija:

Ignas 8 600 55466

Facebook įvykis: spauskite čia